Anul acesta încercăm să nu ne mai înghesuim prin magazine și să căutăm cadouri online pentru că opțiunile sunt multe și atractive. O idee minunată vine de la BacaniaVerde.Ro care oferă produse de la mici producători locali din țară, toate naturale, home made. Poți alege să personalizezi cadoul sau poți opta pentru coșurile de-a gata.

Iată cam din ce poți alege (pe scurt) pentru că că ai o varietate de opțiuni din care poți personaliza de la un cadou simbol, cu brânzeturi cu trufe, “cofeturi” home made și vin, la un adevărat festin. Ca pachete speciale cu mai multe produse din cele de mai jos, te îndrum către GourmeTraditional, Sensorial Delights, Brânzeturi și Vin (vezi pe site ce conține fiecare). Iată și separat:

  • produse speciale din carne – cârnați la bardă afumați, cocoșel afumat în casă, ruladă de curcan, piept de rață afumat, maturat;
  • brânzeturi maturate, simple, cu trufe, cu vin roșu și multe altele din Transilvania;
  • dulcețuri și chutney-uri și sosuri GourmeTradițional din Țara Făgărașului, de fructe negre & espresso, rubarbă & curry, ardei iute, ghimbir & piper, care pot fi minunate la platouri asortate de brânzeturi sau ca sosuri la preparatele de sărbători;
  • zacuști de vinete, cu ciuperci ori cu trufe;

 

  •   produse de patiserie și cofetărie artizanală – cozonaci dolofani, plini de cacao și nucă, biscuiți asortați, praline, tablete de ciocolată cu fructe confiate, macarons cu o grămadă de arome delicioase. Și acestea, cum spuneam, ar fi sunt doar o parte pentru că vei găsi multe produse care îți lasă efectiv gura apă aici.
  • Ah, uitasem tocmai de vinuri – da, sunt cateva etichete grozave – spumante, albe, roze, roșii – și iată cum îți faci kitul complet. Interesante sunt și pachetele de degustări de brânzeturi pentru vinuri dacă vrei să impresionezi vreun partener sau musafirii.

Și  ca supriza multisenzorială să fie completă, poți asorta și câte un parfum.

Toate condițiile de comandă rapida le găsești pe site.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.