Infused with love – preparatele infuzate cu alcool revin la Hard Rock Cafe București

După succesul meniului Infused with Love de anul trecut, Hard Rock Café il readuce și toamna asta. Așa că petrecerile de sezon pot începe cu tot felul de preparate pentru toate gusturile, infuzate cu alcool. Tequila Shrimp Ceviche mi-a sărit în ochi – sunt creveți marinați în suc de lămâie cu ardei dulce roșu, ceapă, coriandru și salsa picantă cu tequila Jose Cuervo Gold. Pentru meat & wine lovers,  Bordeaux Burger, legendarul burger Hard Rock, vine updatat cu gem de smochine cu vin de Bordeaux, ceapă caramelizată și brânză de capră. Iar experiența culinară să fie completă și dacă mai încape și ceva dulce, vă puteți băga și la o porție de Bananas Foster Sundae – blat, înghețată de vanilie și banane caramelizate, infuzate cu rom negru Captain Morgan.

Alte produse din noul meniu sunt:
Margarita Chicken Quesadilla – Piept de pui infuzat cu tequila Jose Cuervo Silver și lime, pregătite la grătar și acoperite de brânză Monterey Jack și Cheddar. Se servesc alături de salsa din fasole neagră și porumb, ranch guacamole și lămâie verde la grătar.
Mojo Marinated Steak – Vrăbioară suculentă de vită la grătar, ardei gras, ceapă roșie, roșii proaspete și sos mojo cu rom negru Captain Morgan. Se servește cu pilaf de orez cu cocoș, asezonat cu bucăți de ananas, ardei roșu și boabe de fasole neagră.


Bourbon-Infused BBQ Shrimp – Creveți la grătar acoperiți cu sos barbeque infuzat cu bourbon Bulleit, serviți alături de macaroane cu brânză și sos Sriracha, fasole verde crocantă și pâine prăjită cu usturoi.
Rum Marinated Chicken Skewers – Frigărui cu felii de ardei gras, ceapă roșie și piept de pui marinat în rom infuzat cu cocos și condimente. Sunt perfect rumeninte și servite cu orez cu cocos, roșie la grătar și pesto de coriandru.


“În restaurantele Hard Rock ne propunem să oferim clienților cele mai spectaculoase experiențe de dining și entertainment. De aceea, văzând reacțiile pline de entuziasm de anul trecut, am ales să aducem în atenția celor care ne vizitează o nouă serie de preparate infuzate cu iubire”, spune Anibal Fernandez, vicepreședinte pentru Franchise Operations & Development la Hard Rock International.
Noul meniu de cocktailuri include băuturi asortate: Rock You Like a Hurricane este un uragan al simțurilor, pe baza de Captain Morgan Spiced și mix tropical din piure de fructul pasiunii, ananas și suc de lămâie, iar Blackberry Sparkling Sangria și Espresso Martini sunt alte opțiuni ce așteaptă să fie descoperite.

Detalii aici. Rezervări la 0754.500.900.

Leave a Reply

Your email address will not be published.