20 de preparate noi, printre care și primul Steak Burger cu aur în meniul Hard Rock Cafe

V-ați prins deja că 24-Karat Gold Leaf Steak Burger este “extravaganța” noului meniu Hard Rock Cafe, nu doar în București, dar și în toate restaurantele lanțului la nivel internațional. Burgerul e din carne proaspătă de vită Angus cu brânză Cheddar, salată verde, roșie și inele de ceapă roșie, iar foița de aur care îl acoperă, comestibilă, de 24 de karate. Noul burger aduce și o acțiune caritabilă – 10% din veniturile obținute din vânzări vor fi donate în România Asociației S.O.S Satele Copiilor, prin intermediul Fundației Hard Rock Heals, 10%.  Eforturile filantropice ale Hard Rock sprijină motto-urile “Love All – Serve All”, “Take Time to Be Kind” și “Save the Planet”.

O idee glam rock, spune echipa Hard Rock – parte a experienței culinare și de divertisment, pe care și-o asumă lanțul de restaurante. Dar asta nu e singura noutate – schimbarea meniului e, practic, cea mai amplă inovație din istoria companiei, spun reprezentanții lanțului – cu peste 20 de produse noi, inclusiv o selecție de Boozy Milkshakes (pe bază de alcool), Sliders și Shareables. Iar pentru asta, Hard Rock a făcut o adevărată desfășurare de forțe la evenimentul de lansare pentru parteneri și influenceri, care a avut bufet spectaculos de tapas-uri cu gheață carbonică, zonă de de barbeque, concursuri și un concert al legendarei trupe Cargo.

Lansarea globală a meniului e un tribut adus legendelor originale care au deschis ușile primului Hard Rock Cafe în Old Park Lane din Londra, pe 14 iunie 1971, având misiunea de a servi unii din cei mai buni burgeri și milkshakes din lume. Și de a mânca, așa cum spune motto-ul HRC, ca o legendă rock. Se regăsesc în selecție: Steak Burgers din Black Angus 100%: Original Legendary® Burger – burgerul cu care a început totul – proaspăt, cu șuncă afumată, Cheddar, inele crocante de ceapă, salată și felii de roșii, cu sosul casei, The Big Cheeseburger – Steak Burger cu trei felii de Cheddar topite, servit cu salată verde, felii de roșii și ceapă roșie, Double Decker Double Cheeseburger – un tribut adus “Down Home Double Burger” de la Hard Rock Londra din 1971, precum și emblematicelor autobuze cu etaj,  compus din doi Steak Burgers, brânză, maioneză, o felie de roșie, salată verde și ceapă roșie, BBQ Bacon Cheeseburger – Steak Burger cu amestec de condimente și sos barbeque de casă, inele de ceapă, brânză cheddar, bacon afumat, salată verde și felie de roșie.

Aventuri gurmande personalizate. Pe lângă selecția #legends only se regăsesc gusturi din întreaga lume în noi combinații – Sliders și Shareables precum One Night in Bangkok Spicy Shrimp, Whiskey Bacon Jam Sliders, Three Cheese & Roma Tomato Flatbread.

Shake It Up. Iar Boozy Milkshake provoacă întâi la instagramat prin toppingurile în culori vii. Gusturile sunt  Strawberry Cheesecake și Cookies & Cream, atât cu alcool, cât și fără.  Pe tot parcursul anului, Hard Rock Cafe va oferi varietăți de milkshake în ediții limitate, la ocazii speciale sau de sărbători.

  • Chiar dacă sunt noi în meniu, nu este prima dată când Steak Burgers de la Hard Rock Cafe se află în lumina reflectoarelor – marca Steak Burger câștigând premii înaintea lansării  la nivel mondial și recunoașteri –  “Fan Favorite” la Battle Burger Riverwalk Fort Lauderdale din 2019, “Cel mai bun Burger” în cadrul Premiilor Editor-in-Chief și “Ultimate Winner / Best in Miami” la Miami Times Burgerfest, în 2018.
  • Rezervări mese : www.hardrockcafe.com/locations.aspx. Pentru a achiziționa produse Hard Rock Cafe – Rock Shop® online la www.shop.hardrock.com. Informații suplimentare despre marca Hard Rock Cafe – www.hardrockcafe.com/.

Leave a Reply

Your email address will not be published.