Bucureștiul se vede bine printr-un pahar de vin de la 50 de metri înălțime

Jidvei a ținut-o din activări în activări anul ăsta, ceea ce nu a făcut decât să aducă un plus de imagine vinurilor din gamele premium promovate – Mysterium, Owner’s Choice și spumantele – cu precădere. Campania și petrecerea de 20 de ani de la privatizarea cramei, evenimentele #SpecialMondays, printre care un wine dinner relaxat în studio-ul Nicolle Birta a.k.a. Bistro Margot care ne-a și gătit (foto jos, ea e și ambasador Jidvei), un brunch all day la mare, expozițiile de artă și petrecerile la care crama a fost parteneră și multe altele s-au numărat printre acestea.

Unul dintre cele mai recente evenimente la care am ajuns a fost, fără îndoială, și unul dintre cele mai spectaculoase – Wine Tasting în The Sky, la hotel Caro, pe deja renumita platforma Dinner in The Sky, care te urcă la 50 de metri înălțime.  De-abia așteptam, debordam de entuziasm, serios vorbesc! Senzația e foarte cool, nu doar că privești tot peisajul de sus, dar și te poți învărti cu scaunul, te lași pe spate – totul e foarte safe, stați liniștiți, suntem bine prinși în centuri, iar macaraua aia poate suține câteva tone).Cum ne-am urcat pe platformă, Sergiu Nedelea a ghidat degustarea de Maria Pinot Gris, Ana Sauvignon Blanc,  Shiraz Navigo – noua crama dobrogeană a grupului Jidvei și am încheiat cu vinul desert al cramei Jidvei, obținut din Traminer.

Un moment de dans latino, susținut de Irimia Mihai si Alexandra Violin, a condimentat wine tasting-ul nostru in the sky. Deja vedeam Bucureștiul mai frumos!

Eu mai fusesem o dată la Dinner in The Sky la mare, în urmă cu câțiva ani (vedeți poza de mai jos, am scris aici). Atunci mi-a fost un pic teamă. Dar acum, mi-a părut doar rău că se termina așa de repede. La înălțime e super!

#VinuriLaÎnaltime #WineTastingInTheSky #VinuriInTheSky

Leave a Reply

Your email address will not be published.